Összegzés

2023.11.24. 11:36

Halmozták a szabálysértéseket a vasi sofőrök - Ittas, körözött és eltiltott járművezetőt is fogtak a rendőrök

Ittas sofőr, körözött, valamint eltiltás hatálya alatt vezető férfi is rendőrkézre került.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A vasi egyenruhások 2023. november 23-án 5 óra és 2023. november 24-én 5 óra közötti időben egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Egy sárvári férfit a 84-es számú főúton igazoltattak, akinél az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írta a police.hu.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy aki ittasan vezeti járművét nemcsak magát, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is veszélyezteti!

Egervölgy és Kám közötti útszakaszon intézkedtek egy szombathelyi sofőrrel szemben a járőrök 2023. november 23-án, a délelőtti órákban. Az igazoltatás során megállapították, hogy a gépkocsi vezetőjét a Szombathelyi Járásbíróság, valamint a Szombathelyi Rendőrkapitányság is eltiltotta a közúti járművezetéstől, ezért vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy csöngei lakost fogtak el kollégáink, aki ellen a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt. A férfit a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában