Kék hír

2023.11.10. 10:11

Ittas vezetés miatt kétszer is lebukott egy sótonyi férfi

Ittas járművezetés miatt állították elő, majd újra motorra ült a sótonyi férfi. A sárvári rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene.

Vaol.hu

Forrás: police.hu

Az egyenruhások egy sótonyi motorossal szemben intézkedtek Sárváron, a Rákóczi Ferenc utcában 2023. november 9-én 21 óra körüli időben. Az igazoltatás során a férfival szemben alkholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították. A motorost nem egészen két órán belül újra megállították a járőrök Sárvár külterületén. A szonda ezúttal is jelzett, ezért újra előállították a rendőrkapitányságra. Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, továbbá mivel vezetői engedéllyel sem rendelkezett a férfi, szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben - közölte a rendőrség.

A vármegyei rendőrök rendszeresen intézkednek ittasan közlekedő vagy ittas állapotban balesetet okozó sofőrökkel. Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt, hogy aki ittasan vezet, nemcsak önmagát veszélyezteti, hanem esetleges utasait, valamint a közlekedés más résztvevőit is.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania a közlekedési szabályokat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában