Rendőri intézkedések

2024.01.24. 09:34

Ittas vezető okozott balesetet Ölbőn

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

Vaol.hu

Forrás: Police.hu

Vas vármegyében 2024. január 23-án 5 óra és 2024. január 24-én 5 óra közötti időben egy, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Az elmúlt 24 órában egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi egyenruhások Ölbő belterületén, aki anyagi káros balesetet is okozott. A 35 éves férfival szemben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért őt előállították és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek az illetékes rendőrkapitányságon.

Egy hatósági jelzés nélküli személygépkocsival közlekedő férfival szemben intézkedtek a sárvári egyenruhások 2024. január 23-án. Az igazoltatás során megállapították, hogy az autós nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal, mivel a Szombathelyi Járásbíróság korábban őt eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában