Baleset

2024.01.03. 13:14

Szörnyű tragédia történt Szombathelyen: meghalt egy férfi, aki beleesett a Csónakázótóba

Vaol.hu

Fotó: vaol.hu

Haláleset történt a szombathelyi Csónakázótónál 2023. december 29-én éjszaka - írja a 112Press. A portál információi szerint egy rendezvényről tartott hazafelé egy férfi a hozzátartozójával, amikor jelezte, hogy egy rövid időre lesétál a tó partjára. Onnan azonban nem tért vissza, így a hozzátartozója a keresésére indult, majd mások is a segítségére siettek. A férfit néhány perc múlva vették észre, a part közelében, elmerülve. Mire megtalálták már nem lehetett segíteni rajta.

Megkerestük az esettel kapcsolatban a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, Cser Zsófia rendőr őrnagy lapunk érdeklődésére megerősítette az információkat, és elmondta, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet. Ez azt jelzi, hogy eddig nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a férfi valószínűleg baleset következtében esett a vízbe és vesztette életét.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

"2023.12.29-én egy 68 éves férfi halálozott el a Csonakázótó, Kenderesi út felőli partszakaszánál. Az esettel kapcsolatosan a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított."

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában