vaol.hu podcast

2024.02.18. 14:58

Rendőrségi podcastunkban: elismerések, bűnesetek, balesetek

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Seffer Lilla r. őrnagy foglalta össze az elmúlt hetek főbb kék híreit rendőrségi podcastunkban

Gáspár Eszter

Seffer Lilla

Jól indult az év a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság berkein belül, hiszen előbb Az év iskolarendőre elismerést Vas vármegyében Sebők Győző c. r. főtörzszászlós vehette át, majd dr. Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitánytól kapott elismerést a Celldömölki Rendőrkapitányság kötelékében szolgáló két körzeti megbízott, Gyurák Antal c. r. főtörzszászlós és Molnár Ádám r. főtörzsőrmester.

A podcastban szó esik rablás miatti, önkormányzatokat érintő bűnesetekről is. Elfogták azt a Győr-Moson-Sopron vármegyei fiatalembert, aki tavaly Nemesládonyban, február elején pedig Sajtoskálban tulajdonított el elektromos kisgépeket, fűkaszát, láncfűrészt.

Vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség számára a Vasvári Rendőrkapitányság azt az ügyet, amiben a gyanúsított több, mint 30 embert vert át: a többi között játékkonzolokat hirdetett és munkalehetőséget is kínált. A pénzt mindig előre kérte, ám a sértettek hoppon maradtak. Az ügyet sikeresen derítették fel a vasvári nyomozók. Ennek kapcsán az internetes csalásokról, s megelőzésükről is kérdeztük Seffer Lillát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában