Balesetek

2024.02.01. 12:26

Több baleset a vasi utakon - A körmendi tűzoltók Zalalövőhöz is vonultak - fotók

Négy műszaki mentéshez riasztották a Vas vármegyei tűzoltó egységeket szerdán.

Vaol.hu

Forrás: Körmend HTP

Megcsúszott az úton és szalagkorlátnak csapódott egy személyautó szerda reggel a 86-os főúton, Zalalövőnél. A körmendi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Árokba hajtott, majd átpördült a tengelye körül és a főúton állt meg szerda reggel egy személyautó Celldömölk közelében. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Megcsúszott az úton és az árokban, a tetején állt meg szerda délelőtt egy személyautó Zalalövő közelében, nem messze a korábbi baleset helyszínétől. A körmendi hivatásos tűzoltók kerekeire állították az autót, áramtalanították, valamint megszüntették az üzemanyag-szivárgást. 

Ráfutásos balesetben ütközött össze tegnap délután két személyautó a sárvári Rákóczi Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában