Tűzeset

2024.03.25. 18:45

Teljes terjedelmében égett egy személyautó egy Káld közelében lévő mező szélén - fotók

Négy tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat az elmúlt napokban.

Vaol.hu

Káldi tűzeset

Forrás: Sárvár HTP

Egy büki hotel szaunájában észlelt füstöt az érzékelő péntek reggel az Európa úton. A szombathelyi hivatásos, csepregi önkormányzati és a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltói kiérkezése előtt az ott dolgozók a hotelben tartózkodókat a szabad levegőre kísérték. Az épületet összesen 182 vendég és 34 dolgozó hagyta el. Az egységek áramtalanították az épületrészt, valamint átvizsgálták a szaunát, azonban lánggal égést nem tapasztaltak. A tűzoltók átszellőztették az épületet -tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Személyautó égett teljes terjedelmében péntek reggel egy jánosházi családi ház udvarában, a Széchenyi utcában. A sárvári hivatásos és helyi önkéntes tűzoltók vízsugarakkal megakadályozták, hogy a lángok az autó környezetére is átterjedjenek majd eloltották a tüzet. 

Jánosházi tűzeset
Forrás: Sárvár HTP

Száz méter hosszan égett a száraz fű péntek délután a répcevisi árokparton, a Fő utcában. A csepregi önkormányzati, a peresznyei és a répcevisi önkéntes tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. 

Teljes terjedelmében égett szombat délután egy személyautó egy Káld közelében lévő mező szélén. A sárvári hivatásos tűzoltók vízsugárral a tüzet eloltották, a gépjárművet hőkamerával átvizsgálták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában