Rendőri intézkedések

2024.04.04. 10:35

Egy ittas vezetőt és két szabálysértőt fogtak a rendőrök a vasi utakon az elmúlt 24 órában

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Vaol.hu

Vas vármegyében 2024. április 3-án 5 óra és 2024. április 4-én 5 óra közötti időben sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre - tájékoztat a rendőrség hivatalos közleményben. 

Az elmúlt 24 órában egy bérbaltavári autóssal szemben intézkedtek a szentgotthárdi járőrök, akinél az igazoltatás során megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Zalaegerszegi Járásbíróság korábban már eltiltotta a vezetéstől. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Egy helyi autóst igazoltattak a rendőrök az esti órákban Szombathelyen, akinél az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Mintavételre előállították és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Kemenesmagasi és Szergény közötti útszakaszon a celldömölki egyenruhások igazoltattak egy járművezetőt, aki úgy vett részt autójával a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A személy ellen engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában