Baleset

2024.04.27. 07:44

Három autó ütközött a szomszédos vármegyében - Egy ember meghalt

Győr-Moson-Sopron vármegyében, Nagyszentjános külterületén történt a közlekedési baleset. Három gépjármű ütközött 2024. április 26-án 21 óra körül az 1-es számú főúton Nagyszentjános térségében, amelynek során személyek is sérültek. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták.

Vaol.hu

Forrás: kisalfold.hu

Összeütközött három személygépkocsi Gönyű közelében, az 1-es főúton, a 106-os és 107-es kilométer közötti szakaszon. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt feszítővágó segítsével szabadították ki a balesethez riasztott győri hivatásos és győrszentiváni önkéntes tűzoltók. A tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - adta hírül a kisalfold.hu. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére lezárták - közölte a rendőrség. A Győr-Moson-Sopron vármegyei hírportál nem megerősített információi szerint, a baleset egyik sérültje elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában