Balesetek

2024.06.18. 11:24

Körmenden kiégett egy autó, tűzhelyen felejtett étel Szombathelyen - fotó

Három tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hét első napján. Körmenden, Szombathelyen, Kőszegen volt dolguk a tűzoltóknak.

Vaol.hu

Teljes terjedelmében égett hétfő délután egy személyautó Körmenden, a Mónus Illés és Templom utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói vízsugarakkal eloltották a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták a gépjárművet. 

Körmenden
Teljes terjedelmében égett tegnap délután egy személyautó Körmenden
Forrás: Körmend HTP

Tűzhelyen felejtett étel miatt keletkezett füst tegnap délután egy szombathelyi, Király utcai társasház egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor lángok már nem voltak, viszont a lakásban füst gomolygott. Az egység ventilátorral átszellőztette az egész ingatlant. 

Növényi hulladék égett tegnap este Kőszegen, a Köböl utcában, egy kertben. A város önkormányzati tűzoltói vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu-n. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában