Szombathelyi szexbűnöző

2017.10.02. 08:51

Kisfiút akart szexre kényszeríteni – Börtönt javasol a szombathelyi ügyészség

A régi kaszinó épületébe vonszolta a kisfiút a férfi: szexre akarta kényszeríteni. A fiú megszökött, a vádlott előzetesben van, most emeltek ellene vádat.

Bakos Ágnes

Fényes nappal vonszolta a fiút a romos, hajdani Brenner-villába a vádlott a nyáron – emlékeztet közleményében dr. Simon József, Vas megyei főügyész.

Július 6-án történt az eset: délidőben szólította le a piacnál az aluljáróban a tizenkét évnél fiatalabb fiút a férfi. Hiába tiltakozott a gyereke, a régi kaszinóépületbe vonszolta, azért, hogy vele szexuális kapcsolatot létesítsen. Amíg a vádlott megfelelő helyiséget keresett az elhagyatott épületben, addig a fiú el tudott menekülni, nem jött létre köztük szexuális kapcsolat – ezért az a vádban sem szerepel. Egészen pontosan: „tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése” miatt vonják felelősségre a férfit, aki előzetes letartóztatásban van. Börtönbüntetést javasol a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában