feketelista

2019.09.12. 07:31

Öt vasi dolgoztatott feketén – Ez a szeptemberi összegzés

Frissítette feketelistáját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal: azokat a munkaadókat sorolják, akiket és amelyeket feketefoglalkoztatáson értek. Vannak vasiak is.

Bakos Ágnes

Fotó: pixabay

Összesen 279 munkaadót ért feketefoglalkoztatáson a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a nyáron, legalábbis ennyi emelkedtek jogerőre, ezekkel frissítette a listát a NAV, ahogy minden hónapban.

A szeptemberi frissítéssel 4.830 cég és vállalkozás van összesen a listában, amelyre két évre kerülnek a lefüleltek. Vagyis a nyáron feketefoglalkoztatáson ért és most közzétett munkaadók 2021 szeptemberéig biztosan szerepelnek ebben a sorban. Van köztük kettő szombathelyi egyéni vállalkozó, egyiküket még június végén, a másikat július közepén ellenőrizte a NAV. Július 22-én „találtak” be nem jelentett munkavállalót az egyik szombathelyi csárdában, az is most lett jogerős és nyilvános. Másnap Sárváron egy egyéni vállalkozónál nem voltak rendben az alkalmazott papírjai, és szintén július végén értek feketefoglalkoztatáson egy bucsui építőipari céget. Mind NAV-listára kerültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában