Több személyi változás

2019.11.20. 07:00

Újjáalakult a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás

Hat településen változott a polgármester személye.

Tersztyászky Krisztina

Tisztségviselőket választottak

Fotó: VN

Az önkormányzati választások eredménye több személyi változást jelent a térség polgármestereiből álló Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás vezető testületében, mivel októberben hat településen változott a polgármester személye.

Az önkormányzati társulás elnökét, alelnökeit és a bizottságok tagjait az önkormányzati választásokat követő első ülésen meg kellett választani. A Társulási Tanács elnökének a székhelytelepülés első emberét, Huszár Gábort választották meg. Az alelnöki feladatokat Kocsis Zsolt, Csörötnek és Doncsecz András, Kétvölgy polgármestere látja el továbbra is.

Tisztségviselőket választottak
Fotó: VN

Az ágazati bizottságokban ugyancsak személyi változásokat hagyott jóvá a tanács. Az ülésen mindemellett elfogadták a szervezet 2019. évi költségvetésének háromnegyed éves teljesítéséről szóló beszámolót is.

Szó esett a kistérségi szinten működtetett orvosi ügyeleti ellátás működtetéséről, szervezéséről is. Ebben a körben legközelebb decemberben találkoznak a polgármesterek, hogy megbeszéljék a térségi társulás előtt álló aktuális feladatokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában