gratulálunk!

2020.03.05. 07:00

Átadtuk az Év párja 2019 verseny nyereményeit

Szerdán vehették át nyereményüket az Év párja 2019 verseny győztesei a Vas Népe szerkesztőségében.

vaol.hu

Év párja díjátadás, Vas Népe szerkesztőség, 20200304, Szombathely, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A vaol.hu online felületen lezajlott pályázatra 2020. január 23 és február 13 között során majdnem 12 000 szavazat érkezett be a 71 csodás fényképre.

A díjakat Németh Balázs, megyei üzletszervezési vezető adta át a friss és boldog házasoknak.

 

Az 1459 szavazattal első helyezett Ódor Gábor és párja, Ódor-Horváth Adrienn Csehiből érkezett. Gábor Vasváron dolgozik a rendőrségnél, Adrienn a Zalaegerszegi József Attila Városi Könyvtárban könyvtáros.

A fénykép, amivel neveztek Balatonmáriafürdőn készült, ahova csakis a csodás naplemente miatt mentek át, eredetileg Badacsonyban fotózkodtak.

Mint mesélték, korábban már voltak nászúton Egerben, de természetesen örülnek a fődíjnak, ami egy romantikus utó-nászút a Bonvino Wine&Spa hotelben. Azonban ide már nem kettesben, hanem nemsokára megszületendő kisbabájukkal együtt terveznek elutazni.

Gábor és Adri
Fotó: VN

 

A Szombathelyen élő Németh Tibor és felesége, Evelin 1146 szavazattal a második helyen végeztek. Evelin sajnos nem tudott megjelenni az eseményen. Egyébként mindketten a Weöres Sándor Színházban dolgoznak, Tibor világosítóként, Evelin pedig fodrászként.

A pályázatra beküldött fotó az esküvőjükön készült, ami azért is különleges volt, mert ötödmagukkal mondták ki a boldogító igent a szentendrei Skanzenben, amit a Nagycsaládos esküvő pályázat keretében nyertek meg. Egy rövidebb nászúton már voltak Sárváron, nemsokára pedig a templomi esküvőt is megtartják Kárpátalján, ahonnan Evelin származik.

Jutalmuk egy 20 000 forint értékű vacsorautalvány ami a Palace Bistro&Club étterembe szól.

Tibor és Evelin

Balogh Dávid és házastársa, Balogh-Elekes Dóra jelenleg Nemeskocson él, ők 804 szavazattal harmadik helyezettek lettek.

Dóra egy celldömölki festéküzemben, irodistaként dolgozik, Dávid pedig vállalkozóként két benzinkutat üzemeltet Vas megyében.

A csodás hangulatú fényképük Podersdorfban, a világítótoronynál készült az esküvő előtti napon augusztusban. A nászutat a munka miatt eltolták, de nemsokára Bora-Borára utaznak pihenni és romantikázni.

Nyereményük egy 15 000 forint értékű utalvány szintén a Palace Bistro&Club étterembe.

Dávid és Dóri

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában