Balesetek sorozatban

2022.04.18. 19:47

Három baleset is történt egymás után Szombathely környékén - fotók

Hétfőn délután több baleset is történt Szombathelyen és környékén.

HI

Forrás: HI

Toronyban a Kossuth Lajos utcában egy Suzuki személyautó haladt, amikor a jármű elé hirtelen egy kutya futott. A Suzuki vezetője vészfékezett, hogy ne üsse el az állatot, de a mögötte érkező Audi vezetője későn vette ezt észre és a Suzukinak ütközött. A mentők egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a helyszínről.

A 87-es úton Gencsapáti térségében is autók ütköztek, a mentés idején az egyik sávot le kellett zárni az érintett szakaszon.

Szombathely határában, a 87-es út és az Ipari út kereszteződésében is baleset történt, egy személyautó vezetője akart az Ipari útról kikanyarodni, de a sofőr rosszul mérte fel a védett úton érkező autó távolságát, ezért hirtelen megállt, majd vissza akart tolatni az Ipari útra, de közben a mögötte várakozó jármű már előrébb járt, így az elől lévő jármű tolatás közben nekiütközött. Ebben a balesetben nem sérült meg senki.

 

Fotóink Toronyban készültek.

Forrás: HI

Forrás: HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában