Ülés

2023.06.18. 13:49

Kábítószerügyi Egyeztető Fórum az Erdőszéli Lélekfarmon

vaol.hu

Forrás: Facebook/KEF - Szombathely

A Kábítószerügyi Egyeztető Fórum mai ülését rendhagyó módon az Erdőszéli Lélekfarmon tartották N. Farkas Rita meghívására. A résztvevők betekintést kaphattak a Jurta terápiák működésébe és testközelből megtapasztalhatták az önismeret és a valódi személyes kapcsolatok fontosságát.

A KEF - Szombathely közösségi oldalán számolt be a napról: - A farmon megismerkedtünk Rita kedves munkatársaival, valamint Boldizsárral, a farm őrzőjével, aki egy nagyobb testű kutyus és azért kellett egy nagy test neki, mert hatalmas szíve van, Borkával, Boldizsár helyettesével, aki a Farm főnöke, egy kis testű kutyus, Jancsival és Juliskával a kameruni törpekecskékkel, Mézgával, a kameruni juhocskával, Vattacukorral, a terápiás lóval, Hópehellyel, a kisgidával és Áfonyával, a törpenyúllal. A körbevezetés és egy kis betekintő után döntöttünk a KEF-et érintő szakmai feladatokról. Egy igazi élmény volt a mai délelőtt! Köszönjük - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában