Színház

2017.10.05. 17:50

Folytatódik a színházi meccs Celldömölkön

CELLDÖMÖLK A meccsnek nincs vége: A cigány című zenés prevakera, Szigligeti Ede meg a Rómeó és Júlia után szabadon, továbbra is műsoron a Soltis Lajos Színházban.

Ölbei Lívia

Legközelebb október 7-én (szombat) és október 8-án (vasárnap), előbb 19, aztán 18 órától kísérheti figyelemmel a közönség a nagy meccset, amely a diszkréten piros-fehér-zöldben pompázó, kerítéssel kettészelt színpadra tett Celldömölkön zajlik, magyar cigányok és nemcigány magyarok között. Ilyen az, amikor álmunkban két macska vagyunk, és kergetőzünk egymással. Ha nem kerítés, akkor teniszpálya. Semmi; mennyi? A budapesti K2 Színházból ismert Fábián Péter és Benkó Bence nem először pendül egy húron a Soltis-társulattal, és megint valami eleven, izgalmas sült ki belőle. A helyzet jó, bár elég reménytelen: a finálét csak az érzelmekre hangolt Himnusz-kánon képes könnyekben feloldani. Ideig-óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában