mindenki körmendi

2017.11.13. 14:01

Rengeteg ember volt kíváncsi a körmendi rockzenészekre Szombaton

Körmenden nagy hagyománya van a zenélésnek. Apáról fiúra vagy éppen lányára száll a zene szeretete. A Körmendi Zenekarok Találkozóját ezért idén is megtartották a Kónya Kávéházban. Rengeteg embert érdekeltek a fellépők Szombaton.

Gulyás Regina Olimpia

A Stone Splash zenekar hangol a tavalyi Körmendi Zenekarok Találkozóján.

Ahogy korábban már írtunk róla, Rózsa Miklós (Duki) sok-sok éve rendezi meg az év utolsó negyedében a találkozót, melynek becsületkasszájával rászorulóknak teszi boldogabbá a karácsonyát.

A legjobb zenekar idén is (ahogy tavaly) a Stone Splash volt- két tagjuk pedig egyéni sikert is elért. A legjobb gitáros egy igazi körmendi legenda, Johnny, a legjobb énekes pedig lánya, a vasi rendezvényeken sokszor daloló" target="_blank" rel="noopener"> Jezy, a Wistful Molly énekese lett.

A Stone Splash dobosa elmondta a vaol.hu-nak, hogy nem is gondolt arra, hogy ilyen sokan lesznek majd az érdeklődők. Egyik évben sem látott ekkora tömeget a helyszínül szolgáló Kónya Kávéház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában