extrával is készülnek

2018.04.28. 18:00

Őrület lesz a Road gencsapáti koncertje

A Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál a keményebb zene kedvelőinek is kínál lehetőséget a bulizásra. A Tankcsapda és a Lord mellett a Road zenekar is fellép majd.

Gulyás Regina Olimpia

Az esemény kapcsán Molnár Máté, az együttes énekese válaszolt néhány kérdésünkre. Egy biztos, nem kell csalódniuk majd a rajongóknak. A Road nagy lendülettel és elsöprő műsorral készül a fesztiválra.

A Road egy 2004 januárjában alakult zenekar. Zenei stílusukat általában Rock'n Road-ként írják le. Hangzását tekintve keményvonalas rock és heavy metál elemeket tartalmaz. Az erős zenéhez ugyanilyen szöveg is társul náluk. Témáikban nem csak a szerelem, de az az életérzés is megjelenik, amit ők maguk képviselnek. Első sikereiket közt szerepel a Nem kell más és a Ne mondd című daluk. Külön érdekességként lehet megemlíteni a gitáros, Golyán B. Zsolt extrém kinézetét – szakállából és hajából is hatalmas tüskéket formáz, ehhez társul általában kockás nadrágja és gyakran meztelen felsőteste.

 

Már korábban is jártatok Gencsapátiban. Hogy éreztétek magatokat?

Igen, néhány évvel ezelőtt már játszottunk a fesztiválon és elképesztő jó hangulat volt. Most is ilyesmire számítunk!

A Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál évről évre lett egyre nagyobb. Mit gondoltok, mi a siker titka, ha fesztiválról van szó?

Nem tudjuk, nem vagyunk fesztiválszervezők, de bízunk benne, hogy azért van valami köze a fellépő zenekaroknak is a fesztivál sikeréhez :)

Ha megrendezhetnétek a saját fesztiválotokat, milyen lenne?

Sose érne véget!

A Road fesztiválja sose érne véget Fotó : Road zenekar

Koncertjeiken gyakorta láthatunk showelemeket, például tüzet is. Máté elárulta, hogy szokásukhoz híven tartogatnak extrákat is a koncertre, de úgy gondolja, legyen ez a koncertlátogatók kiváltsága, hogy pontosan mi-mindennel.

Afelől is érdeklődtünk, hogy rétegzeneként látják-e azt, amit csinálnak, nehéz-e a dolguk zenészként. Az énekes szellemesen reagált: Minden nézőpont kérdése. A lényeg, hogy mi szeretjük, élvezzük és akarjuk is csinálni azt amit most csinálunk, minden nehézség ellenére! - tulajdonképpen ez az alkotás lényege. A Road nyarát pedig így foglalta össze: koncert, koncert,koncert.

Mit üzennétek a gencsapáti fesztiválra látogatóknak?

Hogy mindenképp találkozunk 20-án, 20 órakor, a nagyszínpadnál! Őrület lesz, az tuti!

Ráhangolódás gyanánt a legújabb klipjüket küldik olvasóinknak, melyben Csuja Imre is szerepet kapott:

Nyerj jegyet, bérletet a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválra! A részleteket ITT találod meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában