Az elmúlt évtizedek legkedveltebb városa

2018.11.15. 21:39

Rendhagyó kiállítás nyílt a répcelaki művelődési házban

Bemutatkozott a főépítész és tervezőirodája. A kiállítás december 8-áig látogatható.

Budai Dávid

Ezúttal a Rápli Építésziroda mutatkozott be Fotó: Varga Ákos

Rendhagyó kiállítása nyílt szerdán a Répce Galériának a művelődési házban. Műalkotások helyett ezúttal a Rápli Építésziroda mutatkozott be, a tárlatot Kiss Gábor, Szentgotthárd főépítésze nyitotta meg.

Elhangzott: a kiállításon látható épületek mögött rengeteg munka van, mert a tervezésen kívül számos egyéb, főleg szervezési tevékenységet kell elvégezni ahhoz, hogy egy álom megvalósulhasson.

Ezúttal a Rápli Építésziroda mutatkozott be Fotó: Varga Ákos

A Rápli Építészirodában különösen így van ez, hiszen az iroda sok vasi főépítészt adott a megyének. Mindezt már a negyed évszázada a szakmában lévő Rápli Pál mondta, akinek évtizedes kötődése van a városhoz, és akit az önkormányzat a legutóbbi testületi ülésén a város főépítészi feladatainak ellátásával is megbízott. Ahogyan a szakember fogalmazott, számára az elmúlt huszonöt év egyik bástyája és legkedveltebb városa Répcelak. Nemcsak a rendezési terv és a településképi rendeletek megalkotásában vett részt az iroda, de az elmúlt négy évben a városkép kialakításában is komoly szerepet vállalt. A Répce Galéria 162. kiállítása december 8-áig tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában