sárvári eseményei

2019.05.03. 07:00

Fotókiállítás a sárvári várban: volt képük hozzá

Volt képünk hozzá címmel nyílt fotókiállítás az elmúlt év sárvári eseményeiből a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában.

Pajor András

Szélesi Attila (jobbról) nyitotta meg a tárlatot Fotó: PÁS

Ambrus Gábor, Auer Gábor, Benkő Sándor, dr. Kereszty Gábor, Tóth Zoltán és Koszorús Veronika a sarvarikum.hu riportereinek képeiből összeállított válogatás tárlatát Szélesi Attila, a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója nyitotta meg. Mint mondta: – A Sárvárikum fotóriportereinek alkotásai igazodási pontok a vizuális kultúra területén. Képeik a tavalyi sárvári eseményeken, rendezvényeken készültek. Azokat látva úgy érzi az ember, hogy belekerül a történések közepébe, és résztvevővé válik.

Megnyitója zárszavaként Bara István gondolatait idézte: – A fotózás olyan műfaj, amiről azt vallom, hogy csak elkezdeni lehet, abbahagyni soha…

Szélesi Attila (jobbról) nyitotta meg a tárlatot Fotó: PÁS

Szélesi Attila bizakodásának adott hangot, hogy a kiállítás fotósai sem hagynak fel szenvedélyükkel, és a jövőben is megörökítik a helyi események emberi arcait, a rendezvények hangulatát és szeretett városuk ezer színét.

A kiállítás a Nádasdy-várban május 12-éig tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában