Sohonyai Attila

2020.02.19. 19:38

Versek a férfiszív bugyraiból

A férfiszív legmélyebb bugyraiba enged betekintést Sohonyai Attila költő, aki a toronyi művelődési házban tart felolvasóestet február 21-én, pénteken 17 órától.

Merklin Tímea

Sohonyai Attila költő felolvas Fotó: VN/Gyöngyösi Zoltán

Fotó: Zoltan Gyongyosi

Őszintén ír mindenről, ami élet: szerelemről, kapcsolódásokról, felkavarodó és lecsituló érzésekről, elszabadulásról, maradásról. Sok nő örülne, ha olyan verseket kapna a párjától, amilyeneket Sohonyai Attila ír, nem kell találgatni, szembenézhetünk azzal, ami belül gomolyog; a költő precízen alkot képeket.

Sohonyai Attila költő felolvas Fotó: VN/Gyöngyösi Zoltán

Mindennapi nyelven, de felemelt lélekkel közvetíti az érzelem-megnyilvánulások ezerszínű lehetőségeit, megjárva mennyet és poklot, ismerve az indulatok megzabolázását, a másikban való megnyugvás örömét. Tükrében az elfogadott nő az a társ, amilyenek talán nem is titokban lenni szeretnének a hölgyek. Sohonyai Attila költeményei ajándékba is adhatók, ha valamit helyettünk kell pontosan elmondani. A bátrak versei ezek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában