Közös est

2021.08.10. 07:00

Egy író énekes és egy dalszerző író a Művelődési és Sportházban

Egy író, aki dalokat is szerez és egy énekes, aki novellákat (és ha minden igaz, családregényt) is ír: Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval szerda este a Művelődési és Sportházban találkozhat a közönség.

Vas Népe

Fotó: Agora – MSH

A Berzsenyi Dániel Könyvtárban léptek már fel külön-külön, együtt talán Hétrétországban, az őriszentpéteri pajtában láthatták őket a vasi rajongók.Persze nekik is érdemes lesz beülni szerdán este a sportházba, hiszen minden bizonnyal más, új élményben lesz részük – már csak azért is, mert a régi találkozások óta új könyvek íródtak és új dalok születtek.

„A dalszerző, frontember (Kistehén) és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák” – e sorokkal ajánlják a szervezők a programot.

A Hangfoglaló Kön­n­yű­zene Támogató Program jóvoltából megvalósuló Grecsó-Kollár-est augusztus 11-én, szerdán 20 órakor kezdődik az Agora – Művelődési és Sportházban.

Kiemelt képünkön: Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában