Hagyomány

2022.12.22. 19:52

Nagy örömben a falukarácsonyon - Megtelt a lábaspajtához toldott nagysátor Magyarnádalján - fotók, videó

Kint szakadt az eső, mégis megtelt a lábaspajtához toldott nagysátor a magyarnádaljaiak falukarácsonyára. 

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

Balogh János polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, köztük Kiss Sándor jegyzőt, a szomszédos Vasalja polgármesterét, Péter Árpádot és Kiss László esperes-plébánost, aki szinte már hazajár a magyarnádaljaiak karácsonyváró rendezvényére. - Hetedik alkalommal szerveztük meg a falukarácsonyt, ebből a tavalyelőtti covid-év volt, akkor online adtunk műsort - idézte az előzményeket a polgármester, majd Kiss László fogalmazta meg a karácsony üzenetét. - A kérdés az, hogy a szállást kereső Szent családot a kis Jézussal be tudjuk-e fogadni a szívünkbe. Ha igen, akkor lesz boldog karácsonyunk.

 

Az ünnepi műsorban fellépett a falu apraja-nagyja. Meghitt, magas színvonalú produkcióval készültek a helybeliek, volt ének, tánc, szavalat és hangszeres darab. Magyarnádalja lelkes és összetartó közössége most is nagy örömben volt együtt a falukarácsonyon, amelyet szeretetvendégség zárt.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában