Program

2023.03.09. 20:46

MMIK: szombaton Hiperkarma-koncert

Sokak örömére visszatérő vendég Szombathelyen a Hiperkarma: a rajongóknak már csak szombatig kell várniuk, az együttes ekkor lép fel az MMIK-ban.

Tömböly Ágnes

Visszatérő vendégek Szombathelyen

Forrás: VN/Facebook/Hiperkarma

Folytatódnak a „sapka, sál koncertek” a kultikus intézmény, az MMIK falai között. „A 2023-as tavaszi turnéjának keretében március 11-én Szombathelyen koncertezik a Hiperkarma, vagyis mi. Gyertek el!” – biztat az MMIK Caffee közösségi oldalán is megosztott videóbejegyzésben Bérczesi Róbert, a zenekar frontembere, alapítója. Telefonon értük el a zenészt, aki szerint a Hiperkarma 23 éves pályafutása alatt most képviseli a legerősebb felállást. Igazi rockzenei csemegére számíthatnak azok, akik szombaton a szombathelyi bulijukat választják. A zenekar 2000-ben debütált első lemezével, de az azóta megjelent másik négy albumról is felcsendülnek a rock-, hiphop- és funkydalok, no meg a szívszaggató balladák is. Az MMIK-ban szombaton 21 órától állnak színpadra, kapunyitás 20 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában