Helyi kultúra

2023.06.13. 13:00

Utazás Árgyélussal és a Muzsikás együttessel

Népszerűek voltak a Színházi Olimpia égisze alatt megrendezett Dunántúli Színjátszó Találkozó előadásai Hegyháton és Vasváron is. És még nincs vége!

A gazdag programsorozatról már összegzőbeszélgetést is tartottak Gergye Rezső szakmai vezető meghívására, megbeszélni a – mindenütt pozitív – tapasztalatokat. A fesztivál azonban még nem ért véget. Június 17-én, szombaton 19 órakor a Soltis Lajos Színház Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi című – sok varázslatot, szépséget, nagy utazást és muzsikát ígérő – előadása lesz az olimpiai ajánlat. A meseelőadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól Nagy Zsuzsi rendezésében a Békeház udvarán. Ugyancsak itt 19.45-től a Vasvári Játékszín Egyesület lép színre Az ellopott kakas című vásári komédiájával. A napot 20.30-tól a világjárta, mindig kiemelkedő minőségű közös élményt, időtöltést kínáló Muzsikás együttes koncertje – aztán táncháza zárja. A rendezvényekre a belépés – a Színházi Olimpia szellemében – díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában