Együtt

2023.07.22. 10:50

A nyugdíjas vasutas klubok ezúttal Celldömölkön rendezték meg szokásos találkozójukat

A nyugdíjas vasutas klubok ezúttal Celldömölkön tartották meg hagyományos találkozójukat, ahol mindenki jól érezte magát.

Ölbei Lívia

Emléklapok - hogy megmaradjon az élmény. Pillanatkép a KMKK Móritz Galériájában

Fotó: VN/Facebook

A Kemenesaljai Vasutas Nyugdíjas Klub szervezte meg Celldömölkön pénteken a Dunántúli Vasutas Nyugdíjas Klubok Kulturális Találkozóját, amelyen Fehér László polgármester is részt vett. A 17 éve életre hívott eseményen az idén a házigazda klub mellett hét település képviseltette magát. Érkeztek Szombathelyről, Székesfehérvárról, Sopronból, Tapolcáról, Nagykanizsáról, Budapestről és Szentesről is. 

Fehér László polgármester mondott köszöntőt
Fotó: VN/Facebook

A találkozókat minden évben máshol rendezik meg.  Ezek az események mindig jó lehetőséget teremtenek a barátkozásokra, beszélgetésre és kikapcsolódásra. Az idei találkozó kezdetén Becze Margit énekelt, majd Lipcsei Magdolna mondott  verset. Aztán a Jákfai Asszonykórus produkciója szórakoztatta a jelenlévőket, valamint a Petőfi-évfordulóra tekintettel Somogyi Imréné egy Petőfi-verset mondott el. A kulturális program zárásaként a celli  Szenior Örömtánc-csoport lépett fel. A találkozót az emléklapok átadása, a közös ebéd, zene és a tombolasorsolás zárta.

Senior örömtánc a KMKK-ban, a nyugdíjas vasutas klubok találkozóján
Fotó: VN/Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában