Koncert

2023.07.29. 07:00

A teraszt csak megnézték, a városháza nagytermében zenéltek Ganxstáék - fotók

Az eső a szombathelyi városháza első emeleti nagytermébe szorította ugyan a pénteki teraszkoncert résztvevőit, a parázs hangulat ezúttal sem maradt el, arról a Zénó Band, majd Ganxtsa Zolee és Takács Vilkó duója gondoskodott.

Tömböly Ágnes

Forrás: Unger Tamás

Prieger Szabolcs, a szombathelyi polgármesteri hivatal rendezvényszervezője péntek este csak az eső áztatta színpadot tudta megmutatni Ganxsta Zoleenak és Takács Vilkónak: ha az időjárás engedi, a városháza teraszán léptek volna fel a közönség előtt. Az eső azonban közbeszólt: a rendezvény vendégelőadójaként így a Zénó Band tagjai is már a nagyteremben csaptak a húrok közé. 

Őket követte a Dos Diavolos, vagyis Ganxsta Zolee és Takács Vilkó. Első önálló lemezük, az Egyenesen a mocsárból című album személyes élményeken alapul, abból adtak ízelítőt a szombathelyieknek. Stílusukat úgy fogalmazták meg: „A nagyon sötét louisianai mocsári delta blues és a dark red country törvénytelen gyereke”. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában