Helyi kultúra

2023.07.21. 16:38

Elmarad a Karthago-Máté Péter in Rock című előadás

Az eredetileg 2023. február 11-re, a szombathelyi AGORA - Művelődési és Sportházba meghirdetett Máté Péter in rock c. koncertet a halasztott szeptember 28-ai időpontban sem tudjuk megrendezni technikai okok miatt - tájékoztatott a a koncertet szervező manager iroda.

Vaol.hu

Nem helyette ugyan, de aznap ugyanazon a helyszínen bemutatják a Queen Symphonic koncertet a Szolnoki Szimfonikus Zenekar a Crazy Little Queen Tribute Band és Lőrincz Judit operaénekes előadásában.

A megváltott jegyek érvényesek erre a koncertre, vagy igény esetén visszaválthatóak, illetve átválthatóak un. szabadfelhasználású jegyekre. A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében 2023.12.31-ig  felhasználhatóak, egy szabadon választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában