Program

2023.07.27. 15:29

Irány Surány! – Kétnapos buli a kastélyparkban

Rockest négy fellépővel, főzőverseny, faluexatlon, zenei produkciók és cukorkaeső – ezeket is kínálják a Vassurányi Sportnapok július 28-29-én, pénteken és szombaton. Sztárvendégként szombat este Vastag Csaba érkezik a kastélyparkba. A belépés ingyenes.

Tóth Katalin

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Pénteken rock koncertek emlékeznek Vida Ferencre, aki Vassurányban alapította a későbbi Lord zenekart. 19 órakor kezd az Evilution, 20.30-kor az 50 éves MOKKA, ami örök klasszikusokat játszik a magyar rock aranykorából. 22.30-kor a Demjén Ferenc legjobb dalait előadó DemFer, 24 órakor pedig a Túlzás nevű zenekar lép színpadra.

Szombaton 12 órakor barátságos futball mérkőzést játszik a Vassurány Válogatott és a Vassurányi Öregfiúk. A 14 órai megnyitón tiszteletét teszi Halász Bence olimpikon kalapácsvető, köszöntőt mond Forrai Dániel polgármester. Közben már készül az étel a főzőcsapatok jóvoltából, 14.45-től pedig bemelegítenek a Faluexatlon csapatai. 15 órától a Galaxy RRC akrobatikus Rock’n’ Roll bemutatója pörgeti fel a közönséget, amely 16 órától dalos,-táncos Vassurányi Csokrot hallhat. 17 órától Sláger Party-val érkezik Pap Rita és Bodnár Attila. Délután súlylökő- és sörivóversenyre is nevezhetnek az erősek és bátrak. 18 órakor meglepetés lesz a gyerekeknek a cukorkaeső. 20.30-kor Vastag Csaba lép színpadra. Koncertje után 22 órától a Hoppá bulizenekar játszik, 00.30-tól DJ Kornéllal házibulizhatunk reggelig.

A Vassurányi Sporthorgász Egyesület a sportnapok részeként szombaton 8-tól 13 óráig horgászversenyt szervez a tavon 22 horgász részvételével. A mérlegelés után a díjakat 17 és 18 óra között adják át a központi sátorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában