Programajánló

2023.07.27. 19:19

Tárogató és habparti - Tárlat, mise, gyermekprogram a Szent Anna Napokon

Az idén közösen szervezi a Bozsoki Szent Anna Napokat az önkormányzat, a Castanea Egészséges Középkorúakért Egyesület, a Bozsoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Bozsoki Sport Egyesület, az egyházközség és a Bozsoki Kökörcsin Egyesület.

Tóth Katalin

A templomban a búcsúi szentmisén a nagyszülőket köszöntik a gyerekek

Forrás: Unger Tamás

Szombaton 16 óra Marton Katalinnak nyílik kiállítása MásKÉPp címmel a Kneipp-házban (Rákóczi utca 24.). 18 órakor tárogató- és hegedűkoncertre várják a közönséget a középkori toronyromhoz. Közreműködik Avas Bendegúz tárogatóművész, valamint Scheer Bernadett és Uwe Scheer hegedűművészek. Ugyanebben az időben Bozsok SE–Hrvati edzőmérkőzés helyszíne lesz a sportpálya. Jézus Krisztus test szerinti nagyszülei voltak Szent Anna és Szent Joakim. Vasárnap 10 órakor a Szent Anna-templomban húszéves hagyomány szerint a búcsúi szentmisén versekkel köszöntik a gyerekek a nagyszülőket. A szentmisét Fekete Szabolcs Benedek segédpüspök celebrálja. 9 és 18 óra között kézműves vásár lesz a Kneipp-házban; 15.30 és 20 óra között gyermekprogramokkal készülnek a szervezők, köztük habpartival, gyermekfocival, légvárcsúszdával és 16 órakor MóKata interaktív zenés gyermekműsorával a sportpályán. 18 órakor az Ószeg–Főszeg focimeccsen szurkolhatunk a sportpályán. Július 31-én, hétfőn 19 órától hajnali 2-ig a Kerekes üzletház udvarán Anna-bál zárja a programokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában