Hamarosan újra

2023.07.14. 12:14

XV. Gyógy-Bor Napok: gasztronómia, zene, szórakozás Bükfürdőn

Hároméves kihagyást követően tér vissza Bük legnagyobb szabadtéri rendezvénye. A XV. Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivál: július 19–22. között a bükfürdői Termál téren.

Polgár Patrícia

Mi szem-szájnak ingere a büki gasztrofesztiválon – hamarosan újra

Forrás: VN-archív

 A Gyógy-Bor Napok Bükfürdő vadonatúj rendezvényterén szerdán, a „nulladik” nappal indul, amikor is a Gasztroszínpadon a helyi ízekkel ismerkedhetnek a látogatók, majd a Cimbaliband, a Koprive tamburazenekar, valamint a Csík zenekar–Presser Gábor–Karácsony János hármasa koncertezik. Csütörtökön az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi a fesztivál. Délután a Gasztroszínpadon bemutatókkal, a Gyermekszínpadon kicsiknek szóló előadásokkal készülnek a szervezők. 

Csütörtökön színpadra lép a Zaporozsec, Dzsúdló, a Bagossy Brothers Company és Azahriah is. Pénteken Bede Róbert mesterszakács kedvez az ízlelőbimbóknak, majd fellép a Soulwave, a Charlie Band, a Mokka és a Blahalouisiana. 

A szombat este sztárja kétségkívül az R-GO, de a nosztalgiázni vágyók találkozhatnak a Kozmixszal és az Irigy Hónaljmiriggyel is. Az ízek szerelmeseit a Vajtó és a Világ – gasztro stand-up bemutató várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában