Közösségi

2023.10.05. 10:25

Együtt bográcsoztak a nyugdíjasklubok - Szabó Tibor színházigazgató édesanyja főztjének ízeit is felfedezte

Közös főzőversenyt tartottak kedden a szombathelyi Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat nyugdíjas klubtagjai. A Gagarin utcai idősek klubja udvarán öt csapat bográcsában főtt a pincepörkölt, a házigazdák mellett a Pozsony utcai, Barátság utcai, Váci utcai és Karmelita utcai klubok főzték kondérban az ebédet. A hagyományokhoz hűen a csapatok a legötletesebb teríték címért is küzdöttek.

Vaol.hu

Fotó: VN/Pálos Károly-központ

Az  ételeket és terítékeket háromtagú zsűri értékelte, Kulcsár Lászlóné intézményvezető, Szabó Tibor színművész, a Weöres Sándor Színház igazgatója és Pőcze Tamás családsegítő elé kerültek a tálak. Az eredményhirdetésnél Szabó Tibor úgy fogalmazott, olyan verseny volt ez, ahol mindenki győztes, hiszen a résztvevők a jókedvű együttlét élményével térhettek haza. 

A zsűriben Szabó Tibor, a WSSZ igazgatója
Fotó: VN/Pálos Károly-központ

Mint mondta, örömmel fedezte fel édesanyja pörköltjének különleges fűszerezését is az egyik csapat főztjében. A Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője külön köszöntötte a nyugdíjasokat az Idősek Világnapja alkalmából, Kulcsár Lászlóné örömét fejezte ki, hogy az idősek klubjait egyre több aktív, vállalkozó szellemű szépkorú látogatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában