Palackposta

2023.10.28. 13:05

MuzsiKAland-Túra: először, de nem utoljára a celldömölki Ádám Jenő Ami rendezésében

A Celldömölki Ádám Jenő Alapfokú Művészeti Iskola első alkalommal rendezte meg a MuzsiKAland-Túrát, amelyre 12 csapat, összesen 75 művészeti iskolás gyermek nevezett. A jánosházi tagiskolába, az alsósági telephelyre és a celldömölki székhelyintézménybe járó gyerekek is részt vettek a különleges programban.

Vaol.hu

Feladatok a kalandtúrán

Fotó: Giczi Sándor

 A csapatok tizenkettő,  pedagógusok által vezetett állomást jártak végig, ahol különböző, a művészetekhez kapcsolódó feladatokat kellett teljesíteniük. Többek között találkoztak az őskori zenével, kódfejtéssel, ügyeskedniük kellett zenefelismerésben, csapatépítő mozgásos feladatokat végeztek, kincset kerestek, palackpostát küldtek a jövőbe, sőt iskolájukról reklámszöveget is írtak. 

A csapatok az eredményhirdetésen a jól megérdemelt jutalmakat a túra során elkészített csapatcímerük bemutatását, és az általuk kreált csapatinduló előadását követően kaphatták meg. A szülői munkaközösség pedig arról gondoskodott, hogy senki ne túrázzon étlen-szomjan.

A feladatok azonban nem csupán a pontgyűjtésről szóltak. A program elsődleges célja a közösségfejlesztés, egymás jobb megismerése, a közös élmények szerzése és a hagyományteremtés volt, mindez olyan módon, hogy élményekkel gazdagodva tanuljanak önmagunkról és egymásról pedagógusok és növendékek egyaránt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában