Hagyomány

2024.01.08. 19:57

Fúvósok üdvözölték az új évet az idén is - Répcelakon régi hagyomány, telt ház volt megint

Évek óta hagyomány Répcelakon, hogy koncerttel köszöntik az új esztendőt. Vasárnap Csepreg Város Fúvószenekara zenélt telt ház előtt a művelődési ház színháztermében.

Polgár Patrícia

A csepregi fúvósok adtak koncertet

Forrás: VN/Winkler Krisztina

A hagyományosan újévi koncert a Nyitott Tér Kulturális Egyesület szervezésében valósult meg idén, ahogyan az újévi hangversenyek esetében minden évben szokás a kisvárosban. Idén Csepreg Város Fúvószenekara adott telt házas koncertet a répcelaki közönségnek. A közel százéves zenekart ezúttal csaknem harminc zenész képviselte, karnagyuk Iliás Attila volt. Repertoárjukban szerepet kaptak a karácsonyi dalokon túl Disney-slágerek, sőt, még Szabó Bence Paszkál Szombathelyi indulója is. A csepregi vendégeket előbb Boros András, a művelődési ház igazgatója köszöntötte, aki elmondta: bízik benne, hogy programdús évet tudhat maga előtt az intézmény. Szabó József, Répcelak polgármestere elismeréssel üdvözölte a zenészeket. Mint elmondta, csodálja Csepregben, hogy ilyen volumenű komolyzenei együttest tudhat a magáénak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában