Sakk

2017.10.30. 21:57

Sakk csapatbajnokság – Sárvári siker a rangadón

MEGYEI KÖRKÉP Az NB I/B-s és az NB II-es sakkcsapatbajnokság nyitófordulójában a Szentgotthárd bravúros győzelmet aratott, a vasi rangadón pedig sárvári siker született.

Pum András

Haladás VSE-Infraplan II.–Pénzügyőr SE II. 6-6. – Szombathely, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Izgalmas, kiélezett meccseket játszottak a versenyzők, az utolsó parti előtt 5,5-5,5 volt az állás. Végül aztán maradt a döntetlen. Győzött: Egri, Tomasics. Remizett: Csonka, Némethné, Ugróczky, Czupor, Sárdy, Horvat, Németh D., Takács G.

Szentgotthárd-Alsószölnök STE–Aquaprofit-Nagykanizsa II. 7-5. – Szentgotthárd, NB I/B-s sakkmérkőzés.

Noha négy-öt táblán is a hazaiaknál több Élő-ponttal rendelkező vendégjátékos ült asztalhoz, a vasiak bravúros győzelmet arattak. Az új igazolások jól mutatkoztak be. Győzött: Kovács B., Makk R., Hittér. Remizett: Antal, Takács B., Vrencian, Gjuran, Volosin, Radnai, Titan, Kurcsics M.

Sárvári SC–Arborétum-Herény SE 7,5:4,5. – Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

Két gyors döntetlen mellett a többi hosszabb parti volt, küzdelmes mérkőzésen bizto-san nyert a sárvári csapat.

Győzött: Smidéliusz, Ódor, Gömböcz, Havasi, Egri, illetve Finy, Rátkai. Remizett: Gergácz B., Zsíros, Szokolszky, Katona, Hadrik, illetve Kiss R., Császár, Barasits, Foki, Gábor.

Haladás VSE-Infraplan III.–Győri Elektromos 4-8. – Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

Noha az utolsó óra előtt még volt esély a döntetlenre, az utolsó három partiban kidomborodott a nagyobb tudás. A legutóbbi bajnokságban még NB I/B-s, esélyesebb győri együttes érvényesítette a papírformát.

Győzött: Varga T. Remizett: Borhy, Horváth R., Tóth T., Hajdú, Rátkai, Péchy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában