Teke

2017.11.22. 19:16

Jól gurítottak a nyugdíjasok

SZOMBATHELY Magyar és szlovén nyugdíjasok részvételével nemzetközi tekeversenyt rendeztek szerdán Szombathelyen az Arborétum Sportcentrum tekecsarnokában.

SZMK

Négy női és négy férficsapat vett részt azon a nyugdíjasoknak rendezett tekeversenyen, melyet a Vas Megye és Szombathely Megyei Jogú Város Nyugdíjas Szövetsége és az Aranykorúak Sport és Egészséges Életmód Egyesülete szervezett. A határon túlról, Szlovéniából is érkeztek versenyzők.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megmozdítani több mint negyven embert – fogyalmazta meg dr. Németh István, a Vas Megye és Szombathely MJV Nyugdíjas Szövetsége elnökségi tagja. – Egyesületünknek az a célja, hogy lehetőséget teremtsünk az idős emberek számára a mozgásra – mutatott rá Dömötör István, az Aranykorúak Sport és Egészséges Életmód Egyesülete elnökségi tagja. A verseny hozzájárult a csapatszellem fejlesztéséhez – tette hozzá Váradi István versenyző is, aki szerint külön tuningolja a versenyzőket, amikor csapatban egymásért küzdhetnek. A városi önkormányzat támogatta a verseny megrendezését. A nők és férfiak csapatversenyét is a szombathelyi Aranykorúak egyesülete együttese nyerte. A nők között a szombathelyi Fehér Csabáné, a férfiaknál pedig a szlovén Marjan Safarics bizonyult a legeredményesebb versenyzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában