Nehéz lesz

2017.11.17. 21:38

Az FTC-nél a Viktória

A női labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a listavezető FTC otthonában szerepel a Haladás-Viktória FC. 

Pum András

Magabiztosan vezeti a bajnokságot a legutóbbi bajnokság ezüstérmese. A Ferencvárosi TC tíz meccséből kilencet megnyert, csupán egy döntetlent játszott: éppen a Haladás-Viktória (1-1) ellen, Szombathelyen. A fővárosiakat tehát fűtheti a visszavágás vágya, a negyedik helyen tanyázó szombathelyiek pedig ezzel a mérkőzéssel érhetnek kemény sorozatuk végére. Tálosiék sikeresen vették az első két akadályt, az MTK elleni 1-1 után 1-0-ra legyőzték a Győrt. Az FTC ellen viszont várhatóan még nehezebb dolguk lesz.

- Noha a mostani FTC talán valamivel gyengébb, mint a tavalyi volt, így is a bajnokság első számű esélyese – mondta Kiss Tamás, a Viktória klubmenedzsere.

- Nem raktunk terhet a lányok vállára, de titkon bízunk egy jó eredmény elérésében: a döntetlen már annak számítana. A tavalyi bajnokságban megvertük a Fradit, idén döntetlent játszottunk: bebizonyítottuk, felnőttünk a feladathoz, nincs mitől félnünk. Biztos vagyok abban, a fővárosiakat a szombathelyi döntetlen után fűti a bizonyítási vágy. Ha nem is egyenlő erők küzdelmét, de egy jó mérkőzést várok.

A vasiaknál Fábián Dóra sérült, Gruber Brigitta beteg. A tervezett összeállítás: Bíró – Balogh, Tálosi, Fördős, Kun – Csidei, Tóth A., Manhart – Szakonyi, Siklér, Öreg.

A kiemelt kép csak illusztráció. Fotó: Unger Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában