Real-PSG csata

2017.12.11. 20:22

Derbik: Bajnokok Ligája és Európa-liga

Az Európai Labdarúgó Szövetség kisorsolta a nyolcaddöntők párosítását a Bajnokok Ligájában, de sorsoltak az Európa-ligában is.

Tóth Gábor

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében olyan slágermeccsek jöttek össze, mint például a Real Madrid-Paris Saint-Germain, vagy a Chelsea-Barcelona derbi. A sorozat február 13-án folytatódik.

A nyolcaddöntők párosítása: Juventus (olasz)-Tottenham Hotspur (angol), Basel (svájci)-Manchester City (angol), Porto (portugál)-Liverpool (angol), Sevilla (spanyol)-Manchester United (angol), Real Madrid (spanyol)-PSG (francia), Sahtar Doneck (ukrán)-AS Roma (olasz), Chelsea (angol)-Barcelona (spanyol), Bayern München (német)-Besiktas (török).

Az Európa-ligában a legjobb 16 közé jutásért küzdenek a csapatok. Kleinheisler László együttesére, a kazah Asztanára a portugál Sporting vár. A Kádár Tamást foglalkoztató ukrán Dinamo Kijev a görög AEK Athént kapta. Míg a német RB Leipzig kapuját védő Gulácsi Péter a Napoli ellen készülhet. A sorozat február 15-én folytatódik. Párosítások: Dortmund (német)-Atalanta (olasz), Nice (francia)-Lokomotiv Moszkva (orosz), Köbenhavn (dán)-Atlético Madrid (spanyol), Szpartak Moszkva (orosz)-Athletic Bilbao (spanyol), AEK Athén (görög)- Dinamo Kijev (ukrán), Celtic (skót)-Zenit (orosz), Napoli (olasz)-RB Leipzig (német), Crvena Zvezda (szerb)-CSZKA Moszkva (orosz), Lyon (francia)-Villarreal (spanyol), Real Sociedad (spanyol)-Red Bull Salzburg (osztrák), Partizan Beograd (szerb)-Viktoria Plzen (cseh), FCSB (román)-Lazio (olasz), Ludogorec (bolgár)-AC Milan (olasz), Asztana (kazah)-Sporting (portugál), Östersund (svéd)-Arsenal (angol), Marseille (francia)-Braga (portugál).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában