Ezüstérmek Ausztriából

2018.01.09. 17:31

Jól futballozott a HVSE U11-es és U8-as együttese is

Remekül sikerült ausztriai tornákon vettek részt a Haladás VSE utánpótláskorú labdarúgócsapatai. Az U11-es és az U8-as gárda is ezüstérmemel tért haza.

Tóth Gábor

A HVSE Szenczi Imre által edzett U11-es gárdája U12-es csapatoknak kiírt erőpróbán vett részt Oberpullendorfban. A nyolc együttes két csoportban kezdett, a két csoportgyőztes játszotta a döntőt. A zöld-fehérek csak a fináléban kaptak ki, érdekes körülmények között, mert ugyan a dudaszó pillanatában egyenlítettek, de a szervezők szerint időn túl esett a vasi találat.

Eredmények, csoportmérkőzések: Oberwart–HVSE 4-4 (gól: Abért B. 3, Horváth D.), Oberpullendorf–HVSE 0-3 (Simon M., Györe N., Kelemen M.), FFZ Waldquelle Junior–HVSE 2-7 (Györe N. 2, Abért B. 2, Horváth D., Simon M., Novák B.). Döntő: Neusiedl–HVSE 1-0.

Az ezüstérmes csapat névsora: Bíró D., Fekete I., Macoun B., Kelemen M., Györe N, Horváth D., Abért B, Simon M, Iszak B., László L., Novák B.

A HVSE U8-as csapata ugyancsak Oberpullendorfban meccselt. Hat egyesület lépett pályára, midneki játszott mindenkivel, a Havasi Márton álta felkészített szombathelyiek öt győzelemmel, egy vereséggel tudták le az erőltetett menetet, így a második helyre értek oda. Érdekesség,, hogy a tornán hét a hét ellen játszottak a fiatalok – ami ebben a korosztályban nem megszokott.

Eredmények: HVSE–FC Deutschkreutz 5-1, SpG Rabnitzal–HVSE 0-5, HVSE–FC Ruzinov Bratislava 0-1, SpG 2000 Horitschon–HVSE 0-7, FFZ Waldquelle Juniors–HVSE 0-1, HVSE–SC Oberpullendorf Juniors 4-1.

Az ezüstérmes csapat névsora: Horváth Olivér, Mátyás Áron, Kápolnási Botond, Hende Mátyás, Németh Gergő, Nagy Mózes, Angler Benett, Vass Milán, Székely Máté, Horváth-Sipőtz Barnabás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában