futsal

2018.01.22. 20:45

Tíz zöld-fehér találat

Az NB III-as futsalbajnokság 10. fordulójában magabiztosan nyert megyei rangadót a vendég Kőszeg ellen a Swietelsky-Haladás VSE II.

Tóth Gábor

Swietelsky-Haladás VSE II.-Kőszegi FC 10-3 (6-1). – Szombathely, 300 néző, NB III-as futsalmérkőzés, vezette: Horváth P., Héra Cs. (Bedi T.).

HVSE: OSWALD – Németh Gábor, PÉTER Á., Gyimesi S., Németh Gergő. Csere: Németh Z., NÉMETH P., Papp I., Köntés. Edző: Turzó József.

Kőszeg: Bán – Rácz, Gugcsó Á., Lintner, Szolyák. Csere: Kasalo, Keresztes, Fehér, Csák, Prán, Toldi. Játékos-edző: Rácz Bence.

Gól: Péter Á. 4, Németh Z. 2, Németh P. 2, Németh Gábor, Gyimesi S., ill. Gugcsó Á., Fehér, Keresztes.

Péter Ábrahám négy gólig jutott a Kőszeg ellen. Fotó: HVSE

Remekül kezdte a megyei rangadót a HVSE, már a 13. percben 5-0-ra vezetett, és a folytatásban sem engedtek ki. A szombathelyiek végig stabilan védekeztek, labdaszerzések után remek kontrákat vezettek, szervezetten, pontosan futsaloztak. A Kőszeg becsülettel küzdött, de a mérkőzés sorsa egy pillanatig nem volt kérdéses – pedig a zöld-fehérek szűk kerettel meccseltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában