Belek

2018.01.26. 20:39

Török edzőtáborba utazott a Haladás

Péntek délután Bécsből elrepült a törökországi edzőtáborba a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

Pum András

A bécsi repülőtéren még hidegben pakolták ki csomagjaikat Bosjnak Predragék, Belekben azonban szinte tavaszias idő vár rájuk. Fotó: haladas.hu/Kocsis Milán

A Balmazújváros és a Vasas kivételével valamennyi NB I-es csapat külföldi edzőtáborba utazik – így a Haladás is. A zöld-fehérek korábban télen rendre Törökország felé vették az irányt. Tavaly két alkalommal Horvátországban készültek, de idén visszatérnek az Égei-tenger partjára. Halmosiék tíz napig Belekben edzőtáboroznak, ahol a tréningek mellett több edzőmeccset is vívnak. Az elsőt vasárnap 15 órakor a bolgár első osztályú Slavia Sofia ellen. Az együttes a beleki ötcsillagos Limak Atlantis Deluxe Resort&Hotelben szállt meg. A szombathelyiek pénteken utaztak el Törökországba: 11.30-kor gördült ki a buszuk az Illés Akadémiáról, az Antalyába induló járat pedig 16.30-kor szállt fel a bécsi repülőtérről. Antalyától Belek pedig 40 kilométerre fekszik. A zöld-fehérek négy kapussal, 20 mezőnyjátékossal és tíztagú stábbal, összesen 34-en keltek útra. Tóth Máté combhajlítóizom-sérülése miatt itthon maradt.

A bécsi repülőtéren még hidegben pakolták ki csomagjaikat Bosjnak Predragék, Belekben azonban szinte tavaszias idő vár rájuk. Fotó: haladas.hu/Kocsis Milán

A keret. Király, Rózsa, Gyurján, Lévay – kapusok, Schimmer, Polgár, Wils, Németh Milán, Kolcák, Bosnjak, Jagodics, Rácz, Kovács L., Jancsó, Németh Márió, Halmosi, Pinte, Medgyes, Kiss T., Mészáros, Petró, Williams, Grumics, Ramos – mezőnyjátékosok. Stáb: Michal Hipp (vezetőedző), Pinte Attila, Desits Szilárd (másodedző), Gábris Csaba (erőnléti edző), Jakab Csaba (kapusedző), Jakab Ferenc, Szalai János (masszőr), dr. Kelemen Péter (orvos), Vörös Csaba (technikai vezető), Kocsis Milán (marketingmenedzser).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában