Haladás

2018.01.07. 20:16

Új elnök az öregfiúknál

Új elnök vezeti a Haladás Öregfiúk közösségét. Sebestyén Péter örömmel vállalta el az örökifjú zöld-fehérek összetartását, programjaik szervezését.

Horváth Erika

Sebestyén Pétert kérték fel, hogy koordinálja a Haladás Öregfiúk programjait. Fotó: Horváth Erika

 

Sebestyén Pétert kérték fel, hogy koordinálja a Haladás Öregfiúk programjait. Fotó: Horváth Erika

Az elmúlt esztendőben változás történt a Haladás Öregfiúk labdarúgócsapatának vezetésében: az addigi elnök, Gerencsér Ferenc – aki 37 esztendőn keresztül szolgálta a zöld-fehéreket, leköszönt – munkája elismeréséül örökös tiszteletbeli elnöknek választották. Egyhangú volt az új elnök személyére vonatkozó szavazás is: már Sebestyén Péter szervezi az öregfiúk rendszeres programjait. A decemberi évzárójukon a feleségekkel együtt 75-en voltak és vendégük volt többek között két vasi kötődésű, saját sportágában kiemelkedő személyiség, a birkózó olimpiai bajnok dr. Hegedüs Csaba és Dallos Gyula, a magyar lovassport örökös bajnoka is.

Örömmel vettem a felkérést, hiszen nem áll távol tőlem a szervezőmunka, alapítója voltam 1993-ban az FC Keszthely csapatának.

- mondta a 65 éves Sebestyén Péter, aki annak idején a Haladásban kezdte pályfutását, 1970-ben került fel az ifiből a felnőtt kerethez. Tagja volt a vidék legjobbja címet megszerző csapatnak is. Egy komoly térdsérülést, hosszú felépülést követően az MTK-ban folytatta. Pályafutása során összesen 120 NB I-es mérkőzést játszott. 1981-ben az akkor Gellei Imre vezette Keszthelybe igazolt, 12 szezont húzott le ott az NB II-ben, csaknem 50 éves koráig. Öt éve költözött vissza Szombathelyre, az első két évben még játszott is az öregfiúk csapatában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában