szoese haladás, vse

2018.02.13. 21:40

Győztek a röplabdás fiúk, ismét kikaptak a lányok

A SZoESE NB II-es férfi röplabdacsapata győzni tudott Székesfehérváron, a Haladás VSE/Sportiskola női együttesének viszont nem sikerült megnehezítenie a fehérváriak dolgát.

Horváth Erika

Marsai Richárd ifj. Bodovics Árpádot küldi támadásba Fotók: Unger Tamás

Haladás VSE/Sportiskola U21-MÁV Előre 0:3 (-15, -14, -17). – Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Kiss Z., Szabó Zs.

HVSE/SI: MAJCZÁN, MARTON, Dabronaki, Vécsey, Ferencz, HORVÁTH K. Csere: Varró (liberó), Csitkovics. Edző: Petre Mircea Antonio.

Szabó Gábor (balra) ezüstérmes lett az országos hóröplabda-bajnokságon

Mindhárom játszmában hasonló volt a forgatókönyv. Nagy lendülettel kezdtek az utóbbi mérkőzéseiken mutatottnál sokkal jobban röplabdázó zöld-fehér fiatalok, és a szett közepéig tudták is tartani a lépést a tabellán második székesfehérváriakkal. Utána viszont egyre görcsösebb lett a játékuk, önbizalmukat vesztették, és könnyű győzelmet ajándékoztak ellenfelüknek.

Az NB II. nyugati csoportjában véget ért az alapszakasz első köre. Innentől búcsúznak az NB I-es csapatok U21-es együttesei (a Kaposvári RA, a Budaörs, a Vasas és a HVSE/SI) – ők tornarendszerben folytatják. A hat valóban NB II-es csapat pedig még egy kört játszik egymással úgy, hogy az egymás elleni oda-visszavágós eredményeiket viszik magukkal.

Marsai Richárd ifj. Bodovics Árpádot küldi támadásba
Fotók: Unger Tamás

Felsőváros-MÁV Előre U21-Szombathelyi Egyetemi SE 0:3 (-18, -17, -22). – Székesfehérvár, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Bátkai-Katona, Adler.

SZoESE: Marsai, Újvári, PÉK, Konetsny, Barbalics, IFJ. BODOVICS. Csere: Koller (liberó), Imre. Megbízott edző: Gőczi István.

A játékos-edzőjüket nélkülöző szombathelyiek magabiztosan szerezték meg harmadik győzelmüket a szezonban. Jó nyitásokkal tetemes előnyre tettek szert a SZoESE fehérvári fiatalokkal szemben; a korábbiakhoz képest jobb volt a nyitásfogadása és a sánca is a vasiaknak, így a támadásszervezés is gördülékenyebben ment, az ütőjátékosok is jobban ki tudtak bontakozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában