Haladás

2018.02.13. 21:31

Jagodics és Kovács is meghosszabbította kontraktusát

A labdarúgó NB I. 10. helyén álló Szombathelyi Swietelsky-Haladás két játékosa is meghosszabbította nyáron lejáró kontraktusát.

Pum András

Két zöld-fehér futballista kedden meghosszabbította a bajnokság végén, június 30-án lejáró szerződését. Kovács Lóránt és Jagodics Márk egyaránt plusz három évre, 2021. július 1-ig írt alá. A 25 esztendős védekező középpályás Kovács 2016 februárjában Romániából, a kolozsvári Universitatea együttesétől érkezett Szombathelyre: 49 bajnokin három gólt szerzett a Haladásban. A szintén 25 éves Jagodics Márk a vasiak saját nevelésű, védőként és középpályásként egyaránt bevethető labdarúgója, 86 NB I-es mérkőzésén három gólig jutott.

A vasiak télen a szlovákiai Kristián Kolcákot igazolták eddig, és a Debrecentől végleg megszerezték a tavaly kölcsönben Szombathelyen futballozó Mészáros Karolt. Információnk szerin napokon belül egy külföldi támadó érkezését is bejelenthetik a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában