Sima celli siker

2018.04.13. 21:20

Foghíjas csapatok asztaliteniszeztek az extraligában

A férfi asztalitenisz-Extraligában a Celldömölki VSE-Jufa Hotels magabiztos játékkal, 6-2-re legyőzte a Komló együttesét.

Pum András

Fazekas Péter magabiztosan, jól játszott Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Celldömölki VSE-Jufa Hotels-Komló 6-2. – Celldömölk, férfi asztalitenisz-Extraliga-mérkőzés., 16. forduló.

Fazekas Péter magabiztosan, jól játszott Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Páros: Fazekas, Szita-Kanabé, Sabján 3:0 (8, 5, 9). Egyéni, 1. forduló: Kriston-

Kanabé 0:3 (a hazai játékos feladta a meccset az első játszmánál), Szita-Sabján 3:0 (3, 3, 8), Fazekas (játék nélkül) 3:0. (3-1). 2. forduló: Kriston-Sabján 0:3 (játék nélkül), Fazekas-Kanabé 3:0 (6, 2, 8), Szita (játék nélkül) 3:0. (5-2). 3. forduló. Fazekas-Sabján 3:2 (8, -10, -8, 5, 9). (6-2).

A vendégek mindössze két játékossal érkeztek, harmadik játékosuk, a szövetségi kapitány Bátorfi Zoltán ugyanis a válogatott kerettel dolgozik. A párost simán nyerték a hazaiak, majd az első egyesnél Kriston Dániel vállsérülése kiújult, és már az első szettnél kénytelen volt feladni a meccset. A folytatásban tehát a celldömölkiek is két asztaliteniszezővel játszottak. Szita Márton és Fazekas Péter is simán hozta a találkozókat, az egyetlen szoros összecsapás a Fazekas-Sabján mérkőzés volt, amelyet végül a vasiak versenyzője behúzott. Győzött: Fazekas 3, Szita 2, Fazekas-Szita, illetve Kanabé, Sabján.

A celldömölkiek szombaton 17 órakor ismét asztalhoz állnak, az alsósági sportcsarnokban a második helyen álló PTE-PEAC Kaló-Méh gárdáját fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában