haladás

2018.04.25. 07:00

Kedden hazaengedték a kórházból Gyurjánt

Kedden délelőtt hazaengedték a kórházból a Balmazújváros ellen orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Haladás-kapust, Gyurján Mártont.

Pum András

Gyurján Márton (a sérülés előtt). Talán két hét múlva elkezdheti az edzéseket Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Az elmúlt napokhoz képest javult a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Balmazújváros (0-0) NB I-es labdarúgó-mérkőzésen orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett Haladás-hálóőr, Gyurján Márton állapota. Más kérdés, hogy a telefonban olyan a hangja, mintha nagyon megfázott volna – pedig ez a mély hang az orrcsonttörés eredménye.

Gyurján Márton (a sérülés előtt). Talán két hét múlva elkezdheti az edzéseket
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

- Kedd reggel megkaptam a zárójelentésemet, és hazaengedtek a kórházból – mondta Gyurján Márton. – Most már sokkal jobban vagyok, mint vasárnap és hétfőn, nincsenek fájdalmaim, rendesen kapok levegőt is. A kórházban egy műtéttel helyrerakták a törött orrom, 12 öltéssel varrták össze aztán a sebet. Ami az ütközést illeti, a szünet utáni percek teljesen kiestek az emlékezetemből, így az esetre sem emlékszem. Azóta már többször visszanéztem a jelenetet, mit mondjak, nem nézett ki valami jól. A balmazújvárosiak csatára, Harsányi Zoltán – akivel ütköztem – sms-t írt, amelyben jobbulást kívánt, és reméli, mihamarabb visszatérek a pályára. Válaszoltam neki, nincs bennem harag, hiszen nem szándékosan csúszott belém. Most otthon egy darabig pihennem kell, de ez nem azt jelenti, hogy ágyban fekszem, csak nem szabad megerőltetnem magam. Sétálhatok, és ha minden jól megy, körülbelül két hét múlva elkezdhetem az edzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában