Küzdősport

2018.05.13. 20:00

MMA: vasi arany és bronz a ringből

Szép eredményekkel tértek haza a Marcus MMA Team sportolói az amatőr MMA magyar bajnokság döntőjéről.

Tóth Gábor

Dömök Ákos (balról) és Őze Balázs Fotó: Marcus MMA Team

A Marcus MMA Team vezetője, Őze Balázs és edzője, Molnár Benjamin két harcost indított az amatőröknek kiírt küzdősport gálán. A Haladás VSE birkózója, Dömök Ákos, valamint a Zalaegerszegi Birkózó SE sportolója, Boldog Martin is a 70,3 kilós súlycsoportban lépett ringbe. Dömök nagy formában versenyzett, az elődöntőből biztosan lépett tovább, és a fináléban is egyhangú pontozással verte jó erőt képviselő ellenfelét, Matyóka Máriót (Zen Mushin De SE) – így aranyérmet szerzett. Boldog az első összecsapását nagy csatában elbukta, a bronzmeccsen viszont javított, talpra állt, győzött, így bronzéremmel zárt.

Dömök Ákos (balról) és Őze Balázs Fotó: Marcus MMA Team

- Sokat dolgoztunk, sokat készültünk az elmúlt hetekben, hónapokban, szerencsére már a selejtezők során is látszott, hogy jó úton járunk – értékelt Őze Balázs. – A bajnoki döntőn elért eredményekkel pedig kifejezetten elégedett vagyok, hiszen mindkét versenyzőnk éremmel tért haza. Klubunk a következő szezonban is részt vesz az amatőr MMA magyar bajnokság küzdelmeiben, de a tervek szerint jövőre már legalább négy versenyzőt indítunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában