két év

2018.06.11. 09:51

Hortival szerződést bontott a Körmend

Még a szezon vége előtt megszüntette az Egis Körmend kosárlabdacsapata Horti Bálint sportolói jogviszonyát. A válogatott Horti Bálint már nem szerepelhet az Alba Fehérvár elleni bronzcsata találkozóin sem.

Tóth Judit

Horti Bálintnak távoznia kellett a Rába-parti piros-feketéktől Fotó: Szendi Péter/ Vas Népe

 

Horti Bálintnak távoznia kellett a Rába-parti piros-feketéktől
Fotó: Szendi Péter/ Vas Népe

A 28 esztendős center két idényt töltött a Rába-parti kisvárosban, 2016 májusában a PVSK együttesétől igazolt Körmendre. Dolgozott Teo Cizmic, Gasper Potocnik és Antonis Constantinides keze alatt is. Horti utoljára a Szolnokkal vívott elődöntő harmadik mérkőzésén lépett pályára körmendi színekben. A játékos utolsó meccse nem sikerült a legjobbra, alig több mint egy percet töltött a pályán, ekkor hátulról lekönyökölte a szolnoki Andricot, ami kiállítással járt. A 203 centis kosaras összesen 121 pontot szerzett ebben a szezonban, átlaga 3,8 pont volt. Két mérkőzésen dobott tíz pontot, mindkét alkalommal a Szolnok ellen volt eredményes. Ez a két találkozó jelentette idei legjobbjait pontszerzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában