Helyi sport

2018.06.25. 20:06

Tóth Norbert marad, Bíró Olivér érkezik a Falcoba

Alakul a Falco KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapatának a 2018/2019-es kerete: Tóth Norbert marad sárga-fekete mezben és érkezik Pécsről Bíró Olivér.

Tóth Gábor

Tóth Norbert (labdával) újabb két bajnoki szezonra szóló szerződést írt alá Fotó: Unger Tamás /VN

A Falco KC Szombathely hétvégén Gasper Okorn személyében szlovén vezetőedző szerződtetését jelentette be. Hétfőn pedig Gráczer György ügyvezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy két játékossal is megállapodott a klub.

Tóth Norbert (labdával) újabb két bajnoki szezonra szóló szerződést írt alá Fotó: Unger Tamás /VN

Tóth Norbert marad Szombathelyen. A 32 éves válogatott magasember újabb két évre kötelezte el magát – a főleg védekezésben jeleskedő, rutinos játékos érkezése óta kulcsembere a sárga-fekete csapatnak. Szombathelyen folytatja pályafutását az „őspécsi” Bíró Olivér. A 196 centis, 24 éves, 1-es és 2-es poszton bevethető játékos egy bajnoki szezonra kötelezte el magát. A tavalyi idényben 35 mérkőzésen erősítette a hatodik helyre befutó Pécsi VSK gárdáját, átlagban 14 perceket töltött a pályán, 4 pontot, 3 lepattanót, 1 gólpasszt átlagolt. Gráczer Gyögytől megtudtuk az is, hogy a Falco Perl Zoltán, Váradi Benedek, Govens Darrin és Julian Norfl eet ügynökségének is megtette ajánlatát, a klub ugyanis szeretné, ha mind a négy játékos maradna Szombathelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában